Prophets Of Rage dolaze u Zagreb!

13.12.2016. @ 09:00 Muzika. hr

Prophets of Rage + House of Pain + Black Peaks

Datum i vrijeme:ponedjeljak, 26.6.2017. 20:00
Mjesto održavanja:Šalata, Zagreb
Cijena ulaznice: 190/220 Kn
On-line kupovina: Ulaznice (220 Kn)

Video koji je prije dva dana razgalio fanove RATM-a, sada je dobio konkretniji i finalni smisao.

Prophets Of Rage, trenutno najjača supergrupa sastavljena od članova Rage Against The Machine, Public Enemya i Cypress Hilla, dolazi u zagrebački Dom sportova 26. lipnja!

Rage Against The Machine, bez sumnje su najznačajniji crossover bend svih vremena, i grupa koje je na najbolji i najefikasniji način spajala rock i hip-hop glazbu.

Kako je Zach De La Rocha javno objavio svoju nezainteresiranost da nastavi nastupati i snimati s RATM, no isto tako i dao je javni blagoslov da ostatak benda nastavi izvoditi te pjesme pod imenom Prophets of Rage.

Sviračkoj sekciji Ragea - Tomu Morellu (gitara), Bradu Wilku (bubnjevi) i Timu Commerfordu (bas) - tako su se pridružili Chuck D i DJ Lord, frontmen i DJ Public Enemya te B Real iz Cypress Hilla.

U furioznim nastupima grupa izvodi sve ključne trenutke RATM kataloga od "Killing In The Name Of", "Bullet In The Head", "Sleep Now In The Fire" do "Guerilla Radio", "People Of The Sun", "Testify" i "Bulls On Parade", kao i klasike Cypress Hilla ("How I Could Just Kill A Man", "(Rock) Superstar", "Hand On A Pump", "Insane In The Brain") i Public Enemya ("Prophets Of Rage", "She Watch Channel Zero?!", "Can’t Truss It", "Welcome To The Terrordome", "By The Time I Get To Arizona").

Oduvijek izrazito socijalno angažirani i aktivni, snažnog ljevičarskog usmjerenja, Morello je okupljanje Prophets of Rage pojasnio aktualnom političkom situacijom u svijetu i skretanjem u desno mnogih velikih sila, Amerike prije svega.

Na velikom zagrebačkom koncertu pridružit će im se još 3 gostujuća benda čija će imena uskoro biti otkrivena. Zagreb će biti jedina regionalna stanica europske turneje i jedan od svega tri nastupa koji će biti puni solo nastupi.

Ulaznice, po najpovoljnijoj cijeni od svega 190 kn u prodaju kreću u četvrtak 15. prosinca i na snazi su do 31. prosinca. Od 1. siječnja cijena se penje na 220 kn i tako ostaje sljedećih nekoliko mjeseci. Mogu se kupiti na prodajnim mjestima Eventima (na Muzika.hr - kupovina ulaznica, u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

kraj

Muzika. hr

Muzika. hr - Glasno i jasno!