Macy Gray s albumom Stripped u Tvornici kulture

3.10.2016. @ 10:20 Muzika. hr

Macy Gray + Sara Renar

Datum i vrijeme:četvrtak, 9.3.2017. 21:00
Mjesto održavanja:Tvornica kulture, Zagreb
Cijena ulaznice: 170 (195) Kn

Macy Gray, višestruka Grammy dobitnica i jedna od najpoznatijih R&B, jazz i soul pjevačica, dolazi u zagrebačku Tvornicu kulture 9. ožujka 2017.

Soul kraljica prepoznatljivog promuklog vokala u Zagreb dolazi na krilima novog devetog izdanja "Stripped" koji je nedavno objavljen i odmah po izlasku je debitirao na trećem mjestu Billboard Jazz albuma.

Osim novoga albuma, u Tvornici će predstaviti i cijeli katalog singlova iz bogate karijere koji su je označili jednom od najpoznatijih vokalistica u zadnjih 17 godina.

Macy je u industriji u kojoj je počelo nedostajati pravih umjetnika, izgradila svoju viziju, stvarajući glazbu koja preskače barijere žanrova od eksperimentalnog soula do alternativnog rocka, od retro diska do hip hopa čemu je, dakako, pridonio njezin 'promukli' vokal.

U pitanju je njezin treći nastup pred hrvatskom publikom. Prvi put je nastupila u koncertnoj dvorani Lisinski, a posljednji put u Tvornici prije četiri godine.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 170 kn, a na dan koncerta cijena će iznositi 195 kn. Mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima (na Muzika.hr - kupovina ulaznica, u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

kraj

Muzika. hr

Muzika. hr - Glasno i jasno!