SuperUho festival održat će se na tvrđavi Sv. Mihovil

18.5.2015. @ 10:58 Muzika. hr

SuperUho Festival: Flogging Molly, King Khan & The Shrines, Analena, Vlasta Popić, Nikki Louder, The FogSellers...

Datum i vrijeme:ponedjeljak, 3.8.2015. 18:00
Mjesto održavanja:Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik
Cijena ulaznice: 130/150 (180) Kn

SuperUho Festival: Einstürzende Neubauten, Sun Kil Moon, Pridjevi, Ought, VVhile...

Datum i vrijeme:utorak, 4.8.2015. 18:00
Mjesto održavanja:Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik
Cijena ulaznice: 150 (180) Kn

SuperUho Festival: Of Montreal, Merchandise, Discliplin A Kitschme, Rosetta, (The) Lesser Men...

Datum i vrijeme:srijeda, 5.8.2015. 18:00
Mjesto održavanja:Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik
Cijena ulaznice: 150 (180) Kn

Drugo izdanje SuperUho festivala na kojem će nastupiti Einstürzende Neubauten, Flogging Molly, Sun Kil Moon, of Montreal i mnogi drugi održat će se od 3. do 5. kolovoza na šibenskoj tvrđavi Sv. Mihovil gdje će biti smješten glavni festivalski program.

Popratni dnevni i noćni program odvijat će se na gradskoj plaži Banj, a iznad plaže bit će pozicioniran festivalski kamp. Prije najavljen koncert Flogging Molly kao uvod u festival postaje prvim pravim festivalskim danom kada će pored njih nastupiti i drugi izvođači.

20150518-105118_03.jpg

Prošlogodišnji koncept pozornica – Žedno uho stage, Drugi stage, DJ stage, Akustika stage te lounge ostaje sadržajno isti, a bit će obogaćen još jednom konceptualnom akustičnom pozornicom u sklopu tvrđave Sv. Mihovil. Žedno uho stage biti će smješten na glavnom izvedbenom platou tvrđave Sv. Mihovil ispred tribina na istom mjestu gdje je prošle godine The National izveo dva nastupa zaredom.

Lokacija Drugog stagea bit će smještena prostoru ispod gledališta tvrđave Sv. Mihovil udaljena svega 20-ak metara od glavnog stagea. Novina u ovogodišnjem izdanju SuperUho festivala je još jedna nadodana pozornica na kojoj će nastupati kantautori u akustičnoj izvedbi u sumrak, a nova pozornica nalazit će se na platou ispred ulaza u tvrđavu Sv. Mihovil

"Premda smo prilikom pokretanja SuperUho festivala bili svjesni činjenice da prostor nekadašnje tvornice TEF ide u prenamjenu, ipak smo odlučili krenuti u njegovu realizaciju na navedenoj lokaciji u nadi da će se kroz narednih nekoliko godina iskristalizirati nova potencijalna lokacija na koju ćemo ovaj projekt preseliti. Još početkom godine smo posložili koncept kojeg smo inicijalno planirali realizirati tek 2016. no kako nam je smisao dodatnog ulaganja značajnih financijskih sredstava u dosadašnju lokaciju u situaciji kad je njena prenamjena sve izvjesnija postao i više nego upitan, odlučili smo već ovogodišnje izdanje festivala preseliti na tvrđavu sv. Mihovila.

Za razliku od glavnog festivalskog programa popratni sadržaji ostat će na prošlogodišnjim lokacijama, pa će tako uz kamp koji se nalazi uz samu gradsku plažu Banj te je udaljen 900 m od tvrđave sv. Mihovila, na toj plaži biti postavljena Iskonova dnevna pozornica na kojoj će se kao i lani od 18-19 sati u suradnji s Muzika.hr održavati program Akustika. Novost je da će navedena pozornica raditi i od 02 pa sve do 06 sati ujutro" kaže kreativni direktor festivala, Mate Škugor.

Cijena festivalskih ulaznica ostaju iste: 290 kn (do 3.8.) i 320 kn (na ulazu)

Svi koji su kupili pojedinačnu ulaznicu za koncert Flogging Molly moguć je slobodan ulaz na prvi festivalski dan. Oni koji su na osnovu kupljene festivalske ulaznice dobili besplatnu ulaznicu za koncert Flogging Molly pri ulasku na festivalsku lokaciju moraju zajedno predočiti: festivalsku ulaznicu i ulaznicu za Flogging Molly.

Pretprodajna mjesta: Dallas Music Shop Šibenik, i u Zagrebu Dirty Old Shop, glazbena knjižara Rockmark.

kraj

Muzika. hr

Muzika. hr - Glasno i jasno!