Pavel akustično u Rockmarku!

26.2.2013. @ 23:32 Željka Rudar

Nakon Rijeke, ponovno akusticiramo u Zagrebu - na drvenoj pozornici Rockmarka ćemo u sklopu novog izdanja Akustike ugostiti skupinu Pavel!

Aljoša Šerić će nam zajedno s ostatkom članova skupine Pavel započeti akusticiranje u ožujku - u glazbenoj knjižari će u akustičnom izdanju nastupiti u utorak, 5. ožujka.

Od posljednjeg zagrebačkog koncerta benda Pavel prošlo je pet godina - 2008. godine u Sax!-u je predstavljen album prvijenac, a sada ćemo imati priliku čuti pjesme s novog i hvaljenog albuma "Od prve zvijezde ravno".

Osim akustične izvedbe novih pjesama, Pavel će ovu priliku akusticiranja dodatno iskoristiti kao akustično zagrijavanje pred veliki zagrebački koncert, 15. ožujka u Tvornici kulture. Zanimljivo je kako će za Pavel ovo biti tek drugi koncert u karijeri, a akusticiranje u Rockmarku će svakako biti jedna od vrlo rijetkih prilika čuti ih u intimnoj, akustičnoj atmosferi.

Početak svirke je u 19 sati, a upad je besplatan.

Vidimo se u Rockmarku!

Akustika – Sviđa mi se | Pratim te
--
[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

kraj

Željka Rudar

Željka Rudar - Žena nađe problem za svako rješenje...