Nina Romić akustično u Rockmarku

14.2.2013. @ 09:23 Željka Rudar

Novi utorak u Rockmark donosi novo izdanje Akustike - za 19. veljače na našoj malenoj drvenoj pozornici smo pripremili akusticiranje uz Ninu Romić. Konačno!

Od samih početaka Akustike trudimo se ugostiti ovu talentiranu kantautoricu iz Zagreba i konačno smo dočekali tu priliku - Nina Romić će nam u našoj glazbenoj knjižari nastupiti u svom prepoznatljivom akustičnom izdanju, u pratnji Ivane Lulić (back-vokal).

Svojim prepoznatljivim glasom i uhu ugodnim melodijama i pjesmama, osvojila je domaću glazbenu kritiku, u čemu su svakako pripomogla odlična dva studijska albuma. S debitantskim izdanjem "Daljine" pokrenula je mladu kantautorsku scenu Lijepe naše, dok je s nasljednikom "Ptice" dodatno potvrdila svoj izniman talent.

Kako nam je sama otkrila, u pripremi su već pjesme za treće studijsko izdanje, i ako sve bude po planu, možemo ga očekivati već ove godine. Nedavno je s pjesmom "Dječakova pjesma" sudjelovala u stvaranju kompilacije "Oči u magli", a za idući mjesec najavljuje objavu novog singla, za koji će pripremiti i videospot.

Osim akustičnog nastupa u Rockmarku, u nadolazećim tjednima i mjesecima očekuje je nastup 14. veljače u Ljubljani s The Raveonettes, nakon čega slijede dva gostovanja u Novom Sadu (16.4., Marissa Nadler i 8.6.) te nekoliko zagrebačkih koncerata.

Kao i uvijek do sada, početak svirke je u 19 sati, a upad je slobodan.

Navratite
!

Akustika – Sviđa mi se | Pratim te
--
[Ovaj projekt podržava HDS ZAMP]

kraj

Željka Rudar

Željka Rudar - Žena nađe problem za svako rješenje...