Bandić poručio da Medika može mirno spavati…

Kako to obično biva, predizborni trikovi i taktike i ovoga puta se besramno koriste, pa tako i u aktualnom spornom slučaju Medike.

Nakon što su se iz zajednice Medike jučer odlučno izjasnili da neće napustiti spomenutu lokaciju, sada se oglasio i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

Kako prenosi Index.hr, Bandić poručuje zajednici udruga i pojedinaca korisnika Medike da neće trebati iseliti najmanje dvije godine te da mogu mirno spavati.

Apsolutno da nitko od tamo neće iseliti dok se prostor ne prevede drugoj svrsi, a to će trajati najmanje sljedeće dvije godine. A do tada ćemo naći adekvatno rješenje za ljude koji su tamo” poručuje Bandić.

O potencijalnom potpisivanju novog ugovora kaže: “Apsolutno, napravit ćemo sve – ugovor da kada se prostor bude privodio svrsi da ćemo naći drugu lokaciju i drugi prostor na njihovo zadovoljstvo i vaše”.

“Znači, naredne dvije godine… oni će ga koristiti. Moramo tamo samo poboljšati instalacije da se nekome ne daj Bog nešto ne dogodi i to će narednih mjesec dana biti otklonjeno. A kada se bude taj prostor privodio svrsi – kongresnom centru ili nečemu drugom, negdje najranije za dvije godine, do tada ćemo naći alternativno rješenje i takav ćemo ugovor s njima potpisati. I mogu mirno spavati” zaključio je gradonačelnik.

Muziku podržava
Stisni