Poznat glazbeni program 2. BeerYard festivala

    461

    2. BeerYard Festival: ThroaTTwisteR, dno, Pičke Vrište, Cojones

    40Kn
    Datum i vrijeme: Subota, 2.9.2017. @ 19:00
    Mjesto održavanja: Poznat glazbeni program 2. BeerYard festivala

    Jednodnevni BeerYard festival u svom drugom izdanju održat će se 2. rujna u velikom dvorištu Jedinstva te spojiti tri nezavisne scene: craft pivovare, street food i glazbu. Što se glazbenog dijela tiče, on počinje u 19 sati i najavljeni su široj publici relativno nepoznati, nezavisni bendovi različitih glazbenih žanrova.

    ThroaTTwisteR je hardcore metal band osnovan 2007. u Zagrebu. Tijekom 10 godina doživljeli su niz promjena, od stilskog i glazbenog smisla pa sve do članova benda. Danas se stilski proteže od hardcore metala, preko deathcorea, pa sve do downtempo beatdowna obložena masnim slojem groovea.

    Muziku podržava

    Zagrebački bend dno, kaže službena najava, ‘krasi mladenačka energija usprkos poodmaklim, Metuzalemovim godinama i bogatom iskustvu’.

    Pičke Vrište drže se na okupu od 2011. godine. Krajem listopada 2014. izbacli su prvi album “Nedovršena priča”, a trenutno su u fazi produkcije novog albuma koji bi trebao ugledati svjetlo dana na jesen 2017.

    Stoner rock četvorka Cojones osnovana je 2006. u Zagrebu, a već krajem sljedeće godine objavili su split album zajedno s grupom Umor. Svirali su po skoro cijeloj Europi, a treći album “Resonate” objavljen je prošle godine.

    Ulaznice za 2. BeerYard festival po cijeni od 40 kuna potražite u Rockmarku, Dirty Old Empireu, Hop In Craft Beer Baru, Horvati, Caffe baru Iks, ALL INu, Valhalla beer baru.

    0 Shares
    Muziku podržava