5. Opatijske Barufe

4348

Peto izdanje dvodnevnog festivala Opatijske Barufe održat će se u petak, 16. svibnja, te subotu 17. svibnja. Mjesto odvijanja koncerta bit će Ljetna pozornica u Opatiji.

Tema ovogodišnjih Barufa je ‘Opatijska Banana’, gdje se putem festivala želi skrenuti pažnja na događanja u Opatiji, te sve veće nezadovoljstvo mladih.

Udruga K.U.D. Ventil na ovaj način se zalaže za aktivniji život mladih u gradu, te za veću ponudu kulturnih događanja tijekom cijele godine.

Muziku podržava

Festival će i u petak i u subotu početi u 16 sati. Prvi dan na pozornicu će stati skupine Muhe bez glave, What The Funk, Burning Nicola, Mandelbrot Set, Analena, One Piece Puzzle, Pasi, Six Pack, te Kud idijoti.

Drugi dan festivala nastupit će Fliper, Intonic, Wind Fuckers, Carmina Puttana, Cherkezi United, Morso, Viva Glorio, ManDrill i Let3.

Također, nakon koncerata slijedi i after party u klubu Colosseum, gdje će u petak nastupiti bendovi The Psihodelic, My Buddy Moose i gosti, a u subotu posjetitelje očekuje nastup Adam & His Nuclear Rockets, te Valungari.

Dnevna cijena ulaznice u pretprodaji je 50 Kn, dok je cijena festivalske (dvodnevne) 70 Kn. Pretprodajna mjesta u Rijeci su Dallas Music Shop, te Nova glazbala Music Shop, dok Opatiji ulaznice u pretprodaji mogu kupiti u caffe baru Morčić, te Društvenom domu (Lovran).

Na dan koncerta dnevna cijena ulaznice će biti 60 Kn, te 80 Kn festivalska.

Više informacija možete pronaći na op-barufe.com.

Muziku podržava
Stisni